Asculta suceveanul

Suntem obisnuiti sa mergem dupa stereotipuri; ne-am invatat sa urmam un drum clasic si atunci cand avem nevoie de o informatie sa apelam fara doar si poate la o sursa rapida, internetul. Nu este exclus sa ajungi sa accesezi bloguri de tot soiul si printre altele suceveanul.eu isi va face simtit prezenta. Un blog sucevean? Nu exclusiv. Nu numai cu si despre suceveni ci un blog aparent simplu ce surprinde de indata ce ii descoperi arhiva. Se adreseaza tuturor si in mod special celor care cauta informatii. Variate si detaliate in prezentare.

Urmand calea acestui blog descoperi ca informatia are valoare. Descoperi ca ceea ce stiai pana acum poate era gresit sau partial cunoscut. Iti dai seama cat de multe lucruri ai de descoperit. Asta pentru ca intr-un stil propriu vine cu detalieri. Si cu articole care surprind, unele interesante, altele legate de stiri si ce se intampla in lume. Iata cateva dintre acestea care parca iti fac cu ochiul sa le citesti:

  • Ce obiceiuri nesanatoase avem. Si cum acestea ar putea totusi ajuta intr-o oarecare masura. O contrariere care scoate la iveala ca unele aspecte ale vietii pe care le blamam au si ele un contribut intr-o oarecare masura.
  • De ce esti mereu obosit. Nu numai lipsa orelor de somn ci ar putea sa tradeze aspecte la care nu te-ai gandit.
  • Despre eterna problema nationala, cea a cainilor comunitari, despre ce spun studiile cand vine vorba de alegerile in plan personal, de parteneri, despre misoginism si voluntariat etc.

Se spune ca gusturile nu se discuta ceea ce scoate in evidenta clar o oarecare influenta in selectie. Astfel ca poate nu vei gasi acest blog ca fiind unul exceptional. Insa lasand la o parte acest aspect cu siguranta ca aprecierea va veni din faptul ca exista un interes major pentru informare, un tel pe care reuseste sa il atinga.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus