Arta perseverentei

RealizareaCateodata uitam cat de puternica este mintea umana. Fie ca o crezi sau nu, poti sa cresti sansele ca sa faci ceva, pur si simplu cautand ca acel lucru sa se intample cu mintea ta. Ai auzit de ritualul de vizualizare al lui Michael Jordan? Inainte de fiecare joc, previzualiza jocul in minte si se vedea facand toate lucrurile pe care vroia sa le faca in timpul jocului. Inainte ca jocul sa fi inceput cu adevarat, ar fi fost capabil sa joace scenariul pe care l-a scris in mintea sa.

Nu a fost surprins cand a blocat lovitura unui oponent sau a scapat de un om din aparare pentru a inscrie un dunk aplaudat de intreaga sala. Pentru el, aceste lucruri erau de asteptat. Jordan si-a descris propria mentalitate in timpul jocurilor ca acestea :

Tind sa fiu calm. Lucrurile tind sa incetineasca. In timp ce intru in situatii pe care oamenii nu stiu le prevad de dinainte. Deja le-am experimentat in minte, asa ca nu par noi pentru mine si nu eram ingrijorat sa esuez.

In ciuda talentului natural incredibil si toata munca sa, avea nevoie de ceva mai mult sa realizeze pentru a ajunge la nivelul de succes pentru care a fost capabil. Descoperind puterea vizualizarii a fost un secret in a-si indeplini visele. De indata ce am inceput sa inteleaga acest lucru a devenit maestrul jocului de baschet.

Poti folosi aceleasi tehnic pentru a te ajuta sa fii ca Mike in realizarea scopurilor.

Tot ceea ce este necesar este sa vizualizezi pasii specifici care te vor duce la destinatie. Daca scopul tau este sa obtii un job intr-o anumita industrie, incepe sa te vizualizezi mergand la evenimente de conectare, sunand potentiali angajati, pregatind inteviuri si primind oferte de job. Vizualizeaza aceste lucruri in cat de mult detaliu este posibil.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus