apocalipsa

Ultima stire care anunta noua apocalipsa nu este chiar atat de nebuneasca. Dar, cu toate acestea, teoria se invartea in jurul unui scenariu apocaliptic care implica impactul unui asteroid cu Pamantul, care urma sa aiba loc in luna septembrie a acestui an si care ar fi provocat un haos total pe toata suprafata pamantului. Este destul de greu de spus de unde aceasta stire a aparut, dar a fost suficienta pentru a determina ca oamenii sa fie pacaliti si sa imprastie ”vestea” chiar si mai departe prin intermediul retelelor sociale. Nu e nevoie sa iti iei la revedere de la cei pe care ii iubesti pentru ca niciun asteroid nu ne va lovi planeta prea curand si nici in urmatorul secol.

NASA zdrobeste zvonurile apocalipsei

Astfel, NASA a facut un pas inainte si a anulat apocalipsa de anul acesta, sau mai degraba, a terminat cu zvonurile ridicole despre asteroidul care va lovi pamantul in urmatoarele saptamani. Nu mai are rost sa spunem ca cei care lucreaza la agentia spatiala sunt destul de bine informati atunci cand vine vorba de amenintari potentiale din partea spatiului cosmic, si sunt destul de siguri atunci cand anunta ca nimic nu ne va distruge pamantul. Astfel, NASA sustine ca exista mai putin de 0,01% sanse ca un asteroid sa loveasca Terra in urmatorii 100 de ani, astfel ca scenariul care trebuia sa se petreaca peste cateva saptamani iese cu totul din discutie. Nu stim ce crede restul lumii, dar de preferat ar fi sa asculte previziunile pe care NASA le fac chiar pe loc.

NASA sustine ca ”daca ar exista un obiect suficient de mare care sa provoace distrugeri atat de mari in luna septembrie, cu siguranta l-am fi vazut pana acum.” Astfel de zvonuri nu reprezinta ceva nou in lume, fiind una din cele mai abordate teme din mediul online: ziua judecatii finale. Cea mai temuta apocalipsa de pana acum a fost cea care nu a mai avut loc in decembrie 2012.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *