Aplicatii intuitive pentru Kindle Fire

Pentru toti cei care folosesc o tableta Kindle Fire, astazi oferim o selectie de aplicatii numai bune pentru a fi folosite pe aceste tablete. Citeste randurile ce urmeaza si incearca si tu aplicatiile pe tableta ta.

evernote screenshot kindle fire app

Evernote

Publisher: Evernote Corp.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Utilitare

Pret: gratuita

Unele din cele mai bune idei sunt cele pe care le pierzi pentru ca au aparut intr-un moment in care nu le puteai nota. Ei bine, aceasta problema este non-existenta pentru utilizatorii aplicatiei Evernote. Acest instrument serveste drept jurnal pentru orice gand sau idee, permitand utilizatorilor sa salveze orice, de la notite la screenshoot-uri ale paginilor web etc. Poti de asemenea sa organizezi tot, sa adaugi cuvinte cheie si sa accesezi toate acestea de pe orice dispozitiv care are instalat Evernote. Chiar daca ajungi acasa si realizezi ca ideea a fost teribila, macar ai sansa sa ti-o amintesti.

wifi analyzer kindle fire app

Wi-Fi Analyzer

Publisher: farproc

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Utilitare

Pret: gratuita

Uneori e dificil sa casesti cele mai bune conexiuni Wireless, in special cand esti in public. Aplicatia Wi-Fi Analyzer este cel mai bun instrument care te ajuta sa te conectezi la reteaua cu cel mai bun semnal. Este super utila pentruc ei care isi folosesc tableta in spatiul public.

pocket screenshot read it later kindle app

Pocket (vechea aplicatie Read It Later)

Publisher: Read It Later, Inc.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Productivitate

Pret: Gratuita

Pocket iti permite sa salvezi website-uri, articole si orice alt tip de material online pentru a-l citi mai tarziu cand esti offline. Este un instrument perfect pentru toti cei care sunt presati de timp. Mai mult de atat, iti poti marca un site cat esti pe laptop sau pc, logat in Pocket si il poti deschide mai tarziu, pe tableta. Aceasta aplicatie inteligenta va inregistra chiar si locul unde erai cu scrool-ul pentru a reveni exact unde ai lasat lectura.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus