Aplicatii intuitive pentru Kindle Fire – partea III

Ne intalnim pentru o ultima data sa vorbim despre cateva din cele mai bune aplicatii pentru tabletele voastre Kindle Fire. Astazi vom prezenta o aplicatie din categoria Fotografie, una din Presa si una din Divertisment.

Prima din ele este aplicatia

PicsArt-Photo-Studio-screenshot

PicsArt Photo Studio

Publisher: Socialin LLC

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Foto

Pret: gratuita

Aplicatiile gratuite, rar ating calitatea pe care o are acest editor de fotografie. Este plin cu efecte, stiluri, clipart-uri si tool-uri standard de editare, rotare si de ajustare a culorilor. Este accesibil atat pentru copii insa are facilitati destul de avansate pentru a satisface pe oricine cu spirit artistic. Poti sa-ti distribui creatiile direct din aplicatie, pe toate site-urile majore de socializare. Daca esti dezamagit de facilitatile de editare a oricarei alte aplicatii, poti incerca cu incredere PicsArt Photo Studio.

Flipboard-screenshot

Flipboard

Publisher: Flipboard, Inc.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Presa

Pret: gratuita

Daca citesti foarte mult de pe tableta ta Kindle Fire atunci aplicatie Flipboard nu trebuie sa lipsesca din arsenalul de aplicatii de pe Kindle Fire. Poti sa-ti setezi revista ta personalizata care va cuprinde cele mai interesante articole de pe o multime de site-uri. Este usor sa distribui si continutul care iti place. Poti de asemenea sa iti selectezi o lista cu tipul de subiecte preferat, poti sa vezi care este cel mai popular tip de continut si poti sa integrezi in aplicatie, continut de pe toate retelele de socializare. Pe scurt: e o aplicatie superba pentru a gasi toate tipurile de continut care te intereseaza.

TuneIn radio screenshot kindle fire app

TuneIn Radio

Publisher: TuneIn

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Divertisment

Pret: gratuita

Cu acces la peste 70.000 de statii radio din intreaga lume e categoric cea mai buna aplicatie radio. Este ideala pentru orice tip de ascultator pentru ca vei gasi posturi de stiri,d e muzica folk, rock, comerciala, usoara etc. Aplicatia are o interfata intuitiva si este complet gratuita.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus