aplicatii

BlackBerry Messenger  sau BBM este o aplicatie de mesagerie instant care este bazata pe un PIN. A fost pentru prima data disponibila doar pentru telefoanele BlackBerry, insa acum este disponibila si pentru userii de iOS, Android si de Windows Phone. Aceasta aplicatie permite trimiterea de poze, video, notite vocale, locatii si fisiere de pana la 16 MB.

BBM

 

Are de asemenea si o colectie impresionanta si amuzanta de emoticoane din care poti alege atunci cand compui mesaje. Exista si optiuni pentru apeluri vocale, insa unele telefoane dispun si de apeluri video de asemenea. La fel de bine ai control si asupra a cat de multe contacte poti accesa pentru a trkmite mesaje sau imagini.

WeChat

WeChat este o aplicatie de mesagerie instant care poate sa para asemanatoare cu celelalte de pe piata, insa aceasta dispune de niste trasaturi unice care o scot in evidenta. Aceasta este disponibila pentru telefoanele inteligente cu sisteme de operare Android, iPhone, BlackBerry, Symbian si o poti descarca  de asemenea si de pe Mac si Windows. Insa, mai intai, asa cum se intampla si in cazul celorlalte aplicatii, trebuie sa o instalezi pe telefon.

Daca nu vrei sa descarci o aplicatie pe calculatorul tau, aceasta este o aplicatie tocmai buna pentru asa ceva. Poti intra direct pe website-ul in cauza, iti poti sincroniza contul online si il poti folosi dupa cum iti doresti. Poti trimite fotografii, video, locatii sau mesaje vocale oricui iti doresti. Exista optiuni de filtre sau anumite descrieri pentru poze disponibile. A devenit o platforma grozava pentru promovare, astfel ca poti sa te consideri norocos ca vei primi cateva cupoane de reducere sau colete surpriza.

IM+

Din nefericire, aceasta nu este o aplicatie gratis de folosit, insa isi merita fiecare banut pe care il vei da pentru descarcarea ei. Va trebui sa platesti o anumita suma de bani pentru achizitionarea de asa ceva. Este disponibila pentru Android, iOS, Symbian, Java si pentru Windows Phone.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *