Aplicatia care prezice viitorul

Constientizand mai mult sau mai putin ca stilul de viata influenteaza tot ce inseamna ritmul nostru si cum vor arata peste ani pentru unii puterea exemplului este cel edificator. In numele necesitatii de a tine cont de ceea ce facem pas cu pas pe termen lung Softbank a creat aplicatia care iti arata cum vei arata peste 25 de ani.

 

In primul rand factorii de viata conteaza pentru a dezvalui aspectul in timp. Este vorba de a tine cont de tot ceea ce este nociv si nu numai pentru a se putea face o simulare a aspectului fizic. Si pentru ca partea practica a unei astfel de aplicatii nu se rezuma numai la curiozitatea de a descoperi cate riduri vei avea peste 25 de ani la pachet cu o bratara care va monitoriza stilul tau de viata.

 

Cum functioneaza? De la a numara numarul de pasi, la numarul de calorii si pana la orele de somn tot ceea ce tine de sanatate ina cest sens va fi inregistrat de bratara si stocat in aplicatia de pe smartphone care te va tine la curent oricand cu starea ta sanatate.

 

Si daca poate tinta este categoria de varsta a treia si in general cei cu problem de sanatate deja existente care au nevoie de monitorizare permanenta te inseli. O astfel de aplicatie inteligenta poate fi sursa si ajutor pentru cei care in incercarea de a tine o dieta au nevoie de un masurator in activitate, in ceea ce consuma.

 

Pretul este unul mic in primza faza, in jurul a 4 dolari insa plata pe luna. Un abonament in acest sens iti aduce asistenta medicala non-stop deci un real ajutor cand vine vorba de situatii urgente, de cei care au o predispozitie la situatii de genul acesta., cu promisiunea ca se vor adauga alte si alte accesorii.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus