Antreprenoriat

Antreprenor la inceput

Ideile originale sunt suprapreciate. Ceea ce nu este supraapreciat este timpul. Google a ales timpul perfect de a construi un motor de cautare mai bun, mult succes incercand sa faci acest lucru acum Bing. Ceea ce vrei, prin urmare, este o constientizare abila a unei nevoi care este momentan subreprezentat in piata. Vrei sa vezi un produs sau un serviciu care poate merge in anumite locuri, originale sau nu. Este de multe ori mai usor sa rafinezi o idee existenta care nu a fost realizata cu adevarat, decat sa creeze una cu totul noua.

Oamenilor le este frica sa realizeze o afacere indiferent daca exista competitie, dar competitia poate fi un lucru bun. Cel mai bun loc in care sa-ti stabilesti un nou restaurant este langa un alt restaurant ce are succes, acestia au realizat munca dificila pentru tine de a construi o audienta. Multe afaceri bune se bazeaza pe succesul altei afaceri, este de multe ori mai bine sa ai cativa rivali decat deloc. Trebuie sa devii 10 la % mai bun.

Personal recomand sa incerci sa furnizezi ceva care tu si prietenii tai l-ati construi imediat. Vei sti mai multe despre teren, vei intelege clientii si vei fi pasionat in ceea ce faci. Daca poti sa-ti faci compania despre un „de ce” si nu un „ce”, te vei inspira pe tine si pe cei din jurul tau. Iar pentru a supravietui urmatorului pas, ai nevoie de inspiratie.

Inceputul

Inceperea unei noi companii este ca a fi parinte, toata lumea isi asuma ca stii ceea ce faci, dar bebelusi si companiile nu vin cu un manual de utilizare. Te blochezi prin el, invatand in timp ce mergi.

Este totul la inceputul locului in care vei esua cu siguranta. Scopul tau este sa construieste acea masinarie de facut bani magica, dar porbabil nu ai toate partile si cele pe care le ai ar putea sa te coste mai mult decat ai.

Articole create 412

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus