alergare

Antrenamente intense pentru marea alergare

Prin marea alergare fac referire la maraton, orice tip de maraton ar fi scopul tau in viitorul apropiat. Asa cum nici macar sportivii profesionisti nu pot evolua intr-o proba dificila sau mai putin dificila fara putin antrenament si odihna inainte, asa nici tu, un om de rand fara asteptari de atlet, trebuie sa te pregatesti si sa te antrenezi putin mai mult inainte sa inceapa marea alergare.

Binenteles ca trebuie sa incerci aceste antrnamente cu mult mai mult timp inainte de marea cursa si de aceea trebuie sa stii de unde sa incepi si cu ce anume. Oricine ar trebui sa consulte, totusi, un doctor inainte de a incepe  orice tip nou de program fizic, mai ales daca stie ca mai are si unele probleme de sanatate.

Oricum, exista foarte putini oameni in aceasta lume ce nu ar trebui sa faca sport iar tu nu te numeri printre ei, cu siguranta. A te ridica de pe canapea sau de pe scaunuld e la munca este un prim ps foarte bun de facut in acest sens. Odata ce ai facut acest lucru, sa stii ca nu esti foarte departe de a te declara apt pentru a trece mai departe in ceea ce priveste pregatirile pentru marea alergare.

Drept regula, ar trebui sa te pregatesti atat de bine incat sa poti sa alergi sau sa mergi distante foarte lungi. Cu mersul sa zicem ca e mai usor, dar cu alergatul e mai greu de fiecare data. Asta daca nu se efectueaza un anumit antrenament bun inainte. Incepe cu alergari usoare de 30 de minute in fiecare zi si apoi treci la alergari mai dificile de cate o ora pe zi.

Daca nu te simti prea bine pregatit sau echipat sa alergi injur de 10 km pe zi deodata, inainte de a incepe maratonul, atunci cu siguranta nici nu esti pregatit pentru acesta. Lucreaza mai mult si vezi ca va da roade.

Articole create 412

Un comentariu la „Antrenamente intense pentru marea alergare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus