Crime AngliaGlasgow

Glasgow este al 2-lea cel mai mare oras al Scotiei, fiind faimos pentru muzica si cultura. In afara de acest lucru, se spune ca este orasul cu cea mai mare rata de crima din Anglia. Omucideri, crime cu arme, in special atacuri cu cutitul, au contribuit pentru reputatia sa rea. Era o data denumit degradant, „Capitala Crimei din Vestul Europei”. Cu toate acestea, nivelul de siguranta din Glasgow se imbunatateste in ultima vreme, la fel si rata de crima, desi este semnificativ crescuta, este mult mai scazuta decat statisticile din deceniul anterior. Rata crescuta de crime este legata de un numar mare de saraci din oras.

Belfast

Belfast este cel mai mare oras din Nordul Irlandei, si a fost bine cunoscut ca orasul care i-a gazuti pe Harland si Wolff, cei care au construit Titanicul. Dar intr-un sondaj recent se spune ca este al 3-lea cel mai violent oras al Angliei. Valul de crime si alte crime violente au crescut in timp. Talhariile au contributi la aceste statistici, impreuna cu hotii si revolte, desi sunt ocazionale. Orasul a fost degradat din cauza revoltelor, pana a fost realizata o oferta de pace la sfarsitul anilor 1990, intre Britanici si guvernul Irlandez. Cateva zone inca nu sunt sigure dupa ce se intuneca.

Sheffield

Sheffield este un oras din Sudul Yorkshire, si unul din cele mai populate districte din Anglia. In ciuda faptului ca este cunoscut pentru cultura sa, a vazut o multime de cazuri de atacuri si jafuri in ultima vreme, desi este oficial cel mai sigur oras mare al Angliei. A scos in evidenta un val de atacuri vicioase asupra studentilor straini, in special Chinezi, desi autoritatile au incercat sa inlature frica, spunand ca orasul este relativ sigur.

Sunt cateva zone violente distribuite prin oras, cu atacurile cu cutitul devenind alarmant de comune.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *