alphaseo.ro

AlphaSEO.ro atrage atentia asupra aspectelor SEO mai putin cunoscute – la ce sa fii atent

Strategia oricarui site ar trebui sa vizeze un aspect foarte important si anume optimizarea acestuia. AlphaSEO.ro recomanda in acest sens colaborarea cu o agentie specializata, capabila sa implementeze corect strategiile specifice, sa urmareasca indeaproape actiunea acestora si modul in care evolueaza. Rasplata de care au parte cei ce au in vedere optimizarea site-ului vizeaza mai multa vizibilitate, deci trafic sporit si mai mult sanse de fidelizare a potentialilor clienti.

De obicei articolele care trateaza aceasta tema – SEO – sunt destul de superficiale si nu aduc nimic nou cititorilor. Acestia doresc sa stie cum pot creste in pozitionari, iar un specialist in domeniu detine raspunsul in acest sens. Ceea ce nu stiu multi este ca un bun inceput in optimizarea site-ului il reprezinta realizarea procesului, insa fara a te gandi in mod deosebit la motoarele de cautare. Atentia trebuie pusa pe optimizarea continutului de pe site, astfel incat acesta sa fie util pentru vizitatori.

Ce inseamna continut de calitate?

Acesta se refera la informatii care sunt pe gustul publicului spre care afacerea tinteste. Care sunt factorii de ranking in totalitate nu stie cu adevarat nimeni. Sunt in orice caz peste 200 semnale de ranking. S-au facut in ultima perioada speculatii diverse referitoare la semnalele de ranking si la puterea de influenta pe care acestea o au. In orice caz, potrivit Google, exista trei astfel de semnale de importanta majore si anume continutul, linkurile si RankBrain-ul.

Pentru a atinge semnalele de ranking mentionate, accentul trebuie pus pe redactarea de continut dedicat utilizatorilor si nu motoarelor de cautare. Fiecare are tendinta de a face recomandari prin perspectiva personala cu privire la continut, prin care eventual sa pacaleasca Google. Erau sugestii care poate aveau efect pe vremea cand algoritmii de ranking erau relativ simpli. Tehnicile de atunci se traduc acum prin experiente negative pentru utilizatori.

AlphaSEO.ro subliniaza cat este de important a se renunta la tehnici precum cuvinte cheie intr-o densitate exagerata doar pentru a fi recunoscut site-ul de Google. In acest sens imaginile aveau in spate cuvinte cheie in text vizibil sau invizibil, prin care se urmarea numai sa se rankeze. Era o industrie construita in jurul continutului, insa unul creat fara a avea valoare pentru utilizatori.

Continutul site-ului insa trebuie sa fie relevant in primul rand pentru cititori si apoi pentru motoare. Mai ales acele domenii care cunosc o competitie acerba trebuie sa se axeze pe asta, pentru a depasi asteptarile utilizatorilor. Google inregistreaza tot si in functie de cat e de relevant website-ul tau il va urca in clasament.

Ceea ce trebuie sa faca vizavi de continut agentia SEO este de a crea continut inalt calitativ, care sa intreaca orice alt continut in calitate de pe nisa de activitate. Este modul in care site-ul va putea ocupa o pozitie accesibila utilizatorilor, respectiv in primele pagini.

Desigur ca informatiile mentionate nu reprezinta nici macar baza piscului pe care site-ul il are de urcat in procesul de optimizare. Cei de la AlphaSEO.ro recomanda in acest sens o campanie SEO – on page si off page – prin care site-ul sa castige vizibilitate in paginile de rezultate Google.

 

Articole create 416

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus