Alegerea partenerului tine de culoare ochilor?

Se spune ca inca de la o prima intalnire exista o oarecare atractie fata de cel din fata ta. O fi chimia aceea greu de explicat cand simti sau nu o atractie fata de o persoana de sex opus? Alegerea partenerului tine de o serie de aspecte. Daca unii merg pe principiul superficialitatii si se rezuma la partea de aspect altii prefera si descoperirea caracterului. Lasand acestea la o parte cand ochii sunt oglinda sufletului sa alegi partenerul tinand cont si de acest aspect ar trebui sa se coreleze cu ceea ce fiecare tip in parte exprima.

Cei cu ochi verzi sunt persoane ambitioase, care se straduiesc sa reuseasca in ceea ce isi propun. Si cand vine vorba de relatii le place ideea de partener, de iubire impartasita si totusi nu se straduiesc sa faca din asta un tel in viata. Pe principiu daca este este daca nu, destinul. Se pare ca vei avea ceva de munca cu astfel de barbati.

Barbatii cu ochii negri sunt misteriosi. La fel ca si cei care au ochi caprui. Sau cel putin asta este o prima impresie. Pe cat de cuceritori pe atat de familisti. Caci se dedica familiei, caci se preocupa de asta si sunt total in asentimenul de intemeiere a unei familii. Ai avea multe sanse cu astfel de barbati.

Barbatii cu ochii albastri sunt o combinatie de aspecte care se contrazic la un moment dat. Pentru ca sunt sinceri insa se pare ca asta merge dincolo de o limita si nu este exclus sa fie uneori prea mult. Prea spun tot ce gandesc. Mai mult decat atat iubesc ideea de familie, au de obicei relatii de lunga durata insa cu toate acestea tind de multe ori sa calce stramb. Ai sanse jumatate la jumatate de a face casa buna cu astfel de barbati.

Articole create 411

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus