Afaceri de succes nascute din idei banale

Unii se vor gandi toata viata ce ar putea sa incerce sa faca pe cont propriu si fara succes, iar altii au un moment de sclipire isi schimba viata. Poate ca asa este scris in stele, acesta este destinul unora insa pana la urma este si ideea in sine una care sa „prinda” la public. Ai fi surprins sa afli atunci cand esti in cautarea unei idei de afaceri ca unii au reusit, chiar daca numai pentru moment, sa ajunga in punctul in care sa fie solicitati pentru serviciile oferite ca niciodata.

O prima idee este cea legata de originalitate. Atata timp cat nu este competitie ai o mai mare sansa de sucees si pe termen lung. Insa in acelasi timp se pune problema daca va fi cineva interesat de asa ceva; gradul de risc insa exista in toate cazurile si defineste intreaga lumea a afacerilor. De aceea unii merg pe o idee imprumutata si imbunatattita pentru a avea siguranta ca ceea ce vrei sa faci, sa oferi sa fie cu cerinta pe piata.

Indiferent pe ce drum vei merge exista cazuri in care o afacere de orice tip va merge sau nu, pe o perioada de timp mai lunga sau mai scurta. Nimeni nu iti garanteaza asta. Insa cand auzi tot felul de povesti de succes parca ai mai multa ambitie. De exemplu o persoana care sa se angajeze special pentru tine pentru a sta la cozi, la plati sau oriunde ai avea nevoie. Cu ideea ca in acelasi timp pana cand iti vine randul poti sa faci si altceva a sta la coada este poate o idee banala, poate si greu de acceptat pentru unii insa iata ca se poate. Asta ca sa nu mai spunem de cei care bocesc la inmormantari, de un date la un eveniment, de cel care iti livreaza sosete sau cel/cea care te imbratiseaza.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus