Fie ca vor sau nu mai devreme sau mai tarziu, mai mult sau mai putin pentru unele si altele femeile se lovesc de inesteticul a ceea ce inseamna celulita. Parca jenate sa mai poarte haine prea stramte, sa se etaleze in fustite femeile duc aproape o lupta continua cu ceea ce inseamna acest subiect. Si daca efortul este prea mare, daca chinul este indelung atunci beauty denim este clar cea mai asteptata inventie. Designerul brazilian Alexandre Herchcovitch este cel responsabil de creatie.

Denumiti strategic poate „beauty denim” o astfel de pereche de blugi va putea sa foloseasca caldura corporala asupra celulitei si dupa repetate purtari sa se poata ajunge la diminuarea acesteia. De fapt se bazeaza pe o mai buna circulatie sanguina, prin stimularea metabolismului la nivel celular. Intr-o detaliere a cazului se pare ca prin caldura corporala se transforma razii infrarosii care actioneaza practic ca un tratament pentru celulita.

Si totui…unii considera ca nu poate sa fie de mare folos de vreme ce tratamentul celulitic este de fapt un complex de eforturi dar fara sa fie o arie exacta. Spre exemplu medicii spun ca nu exista o cale sigura de a inlatura celulita si tinand cont de sursa sa actiunea ar trebui sa fie fata de nutritie si stimulare de metabolism, dar si fata de o circualtie mai buna a sangelui.

Si nu este o prima incercare de acest gen. In 2004 brandul Miss Sixty lansa o colectie de articole vestimentare care promiteau sa inlature celulita. Astfel de haine se pare ca aveau incorporat un ser anitcelulitic care la fiecare purtare actioneau asupra pielii.

Real sau nu unele sunt dispuse sa incerce si aceasta varianta caci nu au nimic de pierdut. Si daca e sa tinem cont de ceea ce spune designerul in cauza se pare ca pretul nu va fi exorbitant.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *