Telefoane

Pretul. Gandeste-te la pretul oferta al telefonului. Este prea bun sa fie adevarat, sau are un pret prea mare pentru ceea ce crezi tu ca este apt. Gandindu-te la aceste lucruri si iti vei da seama daca este un targ corect sau nu. Vanzatorii de renume intermitent ofera discounturi la telefoane folosite. Fii atent la astfel de afaceri in zona sau in jurul zonei tale incat sansele sa priemsti o afacere buna sa creasca.

Anul lansarii. Imbunatatirile constante in bunurile electronice sunt motivul pentru care noile produse sunt lansate atat de des. Cu venirea noilor si imbunatatitelor tehnologii, versiunile anterioare se invechesc mult mai repede. Asa ca atunci cand cumperi un telefon second hand, cauta modelul care s-a lansat cu maxim 3 ani in urma. Sa cumperi ceva care este mai vechi de 5 ani ai sanse mai mare sanse mai mari sa se invecheasca in scurt timp.

Perioada de garantie. Este sigur sa cumperi un telefon care este inca acoperit de perioade de asigurare a producatorului. Acest lucru ar insemna ca telefonul nu este foarte vechi si poate fi reparat gratuit, atunci cand apar probleme. Cu toate acestea, este destul de greu sa primesti astfel de telefoane. Ceea ce poti face este sa ceri vanzatorului o perioada de garantie scurta, sa spunem de o saptamana sau 10 zile, astfel telefonul poate fi incercat si testat corespunzator.

O alternativa la telefoanele folosite sunt telefoanele renovate, ce sunt trimise inapoi la producatori pentru a fi reconstruite majoritatea datorita leziunilor sau problemelor tehnince. Explorand aceste tipuri de telefoane iti poate obtine de asemenea o afacere buna. O ultima sugestie ar fi sa te uiti prin analize pe internet, atunci cand te-ai decis asupra modelului. Acest lucru te va ajuta sa stii ce au de spus utilizatorii despre el. Studiind fiecare metoda si punct mentionat, te va ajuta sa alegi un telefon care merita banii.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *