Astazi e 8 Martie si femeile din viata noastra trebuie cu orice pret rasfatate. Ei bine, pe langa flori, felicitari, saruturi si mici rasfaturi, barbatii ar trebui sa se gandeasca si la un cadou consistent si in acelasi timp inedit pentru doamnele si domnisoarele alaturi de care sunt. Cadourile clasice nu mai merg. Femeile primesc mereu destule parfumuri, bijuterii si de mai multe ori si le cumpara singure. Un lucru e clar: de 8 martie trebuie sa surprindem.

Iata si motivul pentru care tssdemo.com vine cu cateva recomandari de cadouri inedite pentru femeile din viata voastra. Urmati-ne sfatul si va veti alege cu cele mai frumoase cadouri pe care le puteti face femeii cu ocazia zilei de 8 martie.

Astazi ne adresam iubitorii de high tech. Mai exact, recomandarile constau o cutie de inel cu rama foto la interior si un stick in forma de inima.

Cutie de inel cu rama foto la interior

cutie-bijuterii-cu-rama-foto.4337793Nu e neaparat sa o ceri in casatorie pentru a oferi un inel. Deasemenea, nu e neaparat sa nu fiti casatoriti pentru a face acest lucru. Tocmai din acest motiv, recomandam aceasta cutie pe care oricare barbat ar putea sa o dea drept cadou de 8 martie, femeii alaturi de care sunt. In momentul in care va deschide cutia va observa nu doar inelul din ea ci si rama foto de 1,8 inch de pe capac, rama care va afisa pana la 70 de fotografii. Un cadou de suflet, un cadou care nu va putea fi vreodata uitat.

Stick in forma de inima

Memory-stick-inima_3452051_1306137028Al doilea cadou de 8 martie pentru iubitorii de high tech, cadou pe care tssdemo.com il recomanda, este un stick in forma de inima. Un cadou util pentru oricine din ziua de azi si un cadou frumos pentru femei care vor avea ocazia sa poarte stick-ul la gat, alaturi de un lantisor.

 

De Admin