5 motive pentru care ai avea nevoie de un expert fiscal

Domeniul contabilitatii este unul destul de vast. Include o sumedenie de aspecte ce mai toate au punctul lor comun in a tine evidenta contabila a unei forme. Indiferent daca este vorba de o companie mare sau nu contabilitatea este  o parte esentiala. Dincolo de aceasta un expert fiscal este cel care sta in spatele unei bune functionari a contabilitatii. Nu numai pentru ca pozitia sa este de asa natura inca de la primul gand.

Nevoia isi spune cuvantul la un moment dat. In cautarea unui expert fiscal din Suceava iti vei pune mai intai celebra intrebare de ce ai nevoie de asa ceva. Iata doar 5 motive pentru asta:

  • Analiza cheltuielilor incluse. Evidenta economica trebuie sa fie conform legii, conform Codului Fiscal. Un expert va face tot ceea ce este necesar de la analiza la consultanta pentru a fi in termenii legii.
  • Ofera solutii si consultanta cu provire la diverse actiuni economice, in ceea ce priveste taxa pe valoare adaugata si nu numai.
  • Analizeaza profitul impozabil si pierderile fiscale, daca este cazul.
  • Iti pune in vedere tot ceea ce este necesar cu privire la declaratiile impuse de lege, despre taxe, impozite, bugete.
  • Verifica intocmirea de facturi, aduce propuneri si sugestii din punct de vedere fiscal cand vine vorba de divizare, fuziune, inceput sau sfarsit de activitate a unei companii.

Si lista de atributiuni continua. Astfel de motive te aduc in punctul in care ai nevoie de un expert fiscal din Suceava. Si pentru ca nu numai din spatele unor hartii este un real ajutor in cazul unor controale realizate de cei competenti in temeiul legii este de asemenea o prezenta.

Ce va conta cand vei alege un expert fiscal? Nu promisiunea a ceea ce face ci in mod concret experienta sa. Caci nu va invata o data cu tine care este cea mai buna cale ci o propune. Vine cu o baza din spate care sa certifice ca este apt sa faca fata multiplelor sarcini pentru care are statutul de expert. Isi pune cunostintele in valoare si cu fiecare actiune in ceea ce priveste compania ta trebuie sa demonstreze ca apartine de clasa de sus a expertilor fiscali. Mai cu seama pentru ca legislatia fiscala este in continua schimbare se necesita o adaptare de caz si un om capabil sa tina pasul cu tot ceea ce se intampla in domeniu. Expertul fiscal este cel care isi asuma toate sarcinile indiferent de domeniu si de modul in care intre timp apar modificari de lege.

 

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus